Actualitate Constanța Politică

Tinerii de la Forța Dreptei Constanța strâng semnături pentru inițiativa de interzicere a reclamelor la jocuri de noroc

Scris de 
 pe data 
8 mai, 2023

Echipa de tineret a partidului Forța Dreptei Constanța a început o acțiune pentru a obține sprijinul cetățenilor în cadrul inițiativei ce interzice în totalitate reclamele la jocuri de noroc.

În luna martie a acestui an, parlamentarii din Forţa Dreptei, susţinând propunerea organizaţiei de Tineret a partidului, au înregistrat la Parlament proiectul prin care este interzisă orice fel de publicitate la jocurile de noroc. Potrivit propunerii legislative, reclama la jocurile de noroc va avea parte de un regim similar cu cel al publicităţii la tutun sau alcool.

Avem o viziune clară despre impactul negativ pe care reclamele la jocurile de noroc îl au asupra comunității noastre. De aceea, am decis să acționăm și să luăm măsuri concrete pentru a opri această practică nocivă“, au transmis cei de la Forța Dreptei Constanța.

Suntem mândri să anunțăm că inițiativa noastră, depusă de parlamentarii Forța Dreptei a primit, până acum, avize favorabile de la Consiliul Legislativ și Consiliul Economic și Social. Acest lucru ne dă speranța că vom reuși să schimbăm legislația în acest sens și să protejăm mai bine cetățenii noștri.

Dacă și tu ești de acord că reclamele la jocurile de noroc trebuie să fie stopate, te încurajăm să semnezi petiția noastră. Împreună, putem face o diferență pozitivă și să promovăm o comunitate mai sănătoasă și mai sigură.

Forța Dreptei Constanța anunță că în curând va fi lansată și o platformă online pentru a facilita strângerea de semnături pentru cei care vor să susțină inițiativa. De asemenea, puteți semna fizic și la sediul Forța Dreptei de pe strada I.G Duca nr. 32, de luni până vineri între orele 10:00 și 17:00.

Actualitate