Actualitate

Tipuri de bonusuri fără depunere acordate de cazinourile românești

Bonusurile fără depunere pot fi considerate cele mai râvnite oferte la cazinourile online din România. Iar, în 2021, operatorii de jocuri de noroc precum MagicJackpot, Superbet sau alți operatori s-au întrecut în astfel de promoții pentru pariori,, cu toții au luat parte în modul lor unic la inițiative menite să atragă noi jucători pe platformele lor.

Scris de 
 pe data 
24 decembrie, 2021

În fond, cui nu i-ar plăcea să joace la păcănele 777 sau jocuri de masă pe banii casei?

Trendul pare că se va menține și în anul 2022 la cazinourile licențiate din țara noastră, tocmai pentru că operatorii au remarcat popularitatea din ce în ce mai mare a acestor bonusuri. Dar, te-ai întrebat vreodată de ce este atât de căutat bonusul fără depunere la cazino și câte tipuri există? Îți explicăm noi în rândurile următoare!

#1 Bonus fără depunere cu bani gratis

Acest tip de bonus nu implică absolut niciun efort din partea jucătorului. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe platforma unui cazino care practică o astfel de ofertă și să-ți validezi contul cu buletinul. Cazinoul îți va acorda o sumă de bani în balanța bonus cu care poți juca la păcănele, jocuri de masă sau cărți. Sumele acordate variază (între 50-100 RON în medie) și pot fi convertite în bani reali după îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Un avantaj al acestui tip de bonus este că poți să te familiarizezi cu oferta cazinoului fără niciun risc și să-ți setezi mizele oricum dorești. Sumele oferite îți ajung pentru câteva zeci de runde dacă alegi să joci cu pariul minim sau să te relaxezi la sutele de penny slot-uri disponibile online (Cleopatra, 20 Super Hot, Burning Hot etc.).

#2 Bonus fără depunere cu rotiri gratuite

Cel de-al doilea tip de bonus fără depunere este și cel mai frecvent întâlnit la cazinourile din țara noastră și constă într-un număr fix de runde gratuite acordate la păcănele. În majoritatea cazurilor, fiecare rotire are valoarea pariului minim la slotul respectiv. Cazinourile vor selecta fie un singur slot la care acordă rotirile (ex: Book of Ra), fie mai multe sloturi de la același dezvoltator (ex: 100 rotiri gratis la sloturile EGT). Cazinourile din țara noastră acordă în medie între 50-500 rotiri extra fără depunere pentru pariorii noi – în unele cazuri, pentru a le revendica, trebuie să inserezi un anumit cod bonus la înregistrare sau să-i contactezi pe cei de la customer support.

#3 Bonus fără depunere de ziua jucătorului

Mulți operatori din țara noastră aleg să sărbătorească ziua ta alături de tine și îți pot oferi o sumă de bani gratis. Pentru că atunci când te înregistrezi, furnizezi obligatoriu și data de naștere, cazinoul știe automat când este ziua ta, iar cadoul va fi pregătit fără să mai fie nevoie să depui nimic. Ține minte, însă, că nu poți încerca să schimbi data nașterii din cont pentru a abuza de un astfel de bonus – în etapa de verificare a identității, se va vedea clar dacă există contradicții între data exprimată în buletin și cea pusă de tine.

Însă, dacă vrei să beneficiezi de un bonus fără depunere de ziua ta de mai multe ori, există și opțiunea de a te înregistra simultan pe mai multe cazinouri care practică o astfel de ofertă.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate