După ce, zilele trecute, primarul PSD din Agigea, Ion Leonard Dicu, și-a acordat titlul de cetățean de onoare al comunei, primărița din Cumpăna, Mariana Gâju a vrut să demonstreze că și ea este un primar social democrat care se respectă.

Mariana Gâju a decis ca numele comunei să fie Gâjulești. Plănuiese să facă această schimbare de Zilele Comunei, însă s-a răzgândit și a spus că este un demers fireasc.

Cumpăna… Vedeți dumneavoastră, acest nume sugera că noi, ca și comunitate, suntem mereu într-o cumpănă, că am fi niște oameni indeciși, nehotărâți. Eu sunt o femeie, un om foarte hotărât și la fel sunt și gâjulenii mei! De aceea, am considerat că este mai potrivit un nume care să reflecte o astfel de atitudine“, a declarat primărița, mândră și emoționată, ștergându-și o lacrimă din colțul ochiului drept.

Noii gâjuleni și mândrele gâjulene, care acum sunt nevoiți să-și schimbe buletinele, sunt de părere că aceast nou nume al comunei este bine-venit și că, oricum, chiar dacă nu erau de acord, cui i-ar fi păsat?

Da, deci, ne place, este frumos! Suntem bucuroși! Suntem!“, ne-a spus un gâjulean, în timp ce privea panicat în stânga și-n dreapta.

Primăriția PSD plănuiește ca în următorii ani să-și ridice și un templu, pentru acei gâjuleni care o iubesc nemărginit și necondiționat și care vor dori să-i aducă ofrande.

De asemenea, și alți primari PSD vor urma exemplul de la Agigea și Cumpăna. Unii își vor ridica statui, însă alții vor recurge la gesturi extreme, prin care se vor supune la operații ce le vor permite contorsionarea corpurilor în așa fel încât vor putea lejer să se pupe singuri în c**.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 5.451 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.