Duminică, 15 martie, conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, ce asigură o parte din necesarul de apă brută de la sursa Cișmea 1 către Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie majoră pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul Stației Palas.

Echipele RAJA au constatat că, din cauza diametrului mare al conductei și a adâncimii la care este poziționată aceasta, este necesară blocarea traficului rutier pe b-dul Aurel Vlaicu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Nicolae Filimon și Alba Iulia.“, transmite Primăria Constanţa.

Prin urmare, traficul se deviază pe străzile Alba Iulia – Verde – Nicolae Filimon și invers.

În vederea executării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, atât pe timp de zi cât și pe timpul nopții, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliţia Municipală și Poliția Locală.

„RAJA Constanța își cere scuze participanților la trafic.“

De asmenea, CT BUS Constanța anunță publicul călător că, din cauza lucrărilor executate pentru remedierea acestei avarii, va devia traseele liniilor: 1, 101M după următorul itinerar: bd. Aurel vlaicu – str. Alba Iulia – str. Verde – str. Filimon Sârbu, după care își vor continua traseul normal.

 

(Visited 177 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.