Decizia a fost luată de Primăria Constanța și Poliția Rutieră ca urmare a desfășurării etapei a IV-a a competiției „Turul Dobrogei la ciclism”, care va startul duminică, 19 mai, de la ora 12:30. Circuitul se va desfășura pe bulevardul Aurel Vlaicu. De asemenea, la ora 10:00 debutează Cupa României de Șosea pentru Copii, competiția rezervată sportivilor licențiați fiind programată la ora 12:30.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată duminică, 19 mai, între orele 09:00 – 15:00, pe ambele sensuri de mers ale bulevardului Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis.

De asemenea, se vor bloca și ieșirile dinspre zona lacului Siutghiol spre bulevardul Aurel Vlaicu ale  străzilor Topazului, Safirului, Perlei, Opalului, Agatului, Smaraldului și Rubinului.

Totodată, traficul auto va fi restricționat în punctele de acces dinspre cartierul Tomis Nord spre bulevardul Aurel Vlaicu: strada Dispensarului și ieșirile dinspre aleea Hortensiei către bulevard.

Potrivit Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, traseele liniilor de transport în comun 100C și 5-40 vor suferi modificări duminică, 19 mai, în intervalul orar menționat, după cum urmează:

– linia 100C va circula pe ruta Gara CFR – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – bulevardul Tomis – Carrefour și retur pe același traseu;

– linia 5-40 va întoarce la sensul giratoriu situat la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Autobuzele vor opri în toate stațiile traseelor modificate.

 

(Visited 957 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.