Agitație în cadrul Asociației Naționale de Meteorologie. Un meteorolog homosexual îi acuză pe colegii săi de negativism mega-exagerat și cere ca în sistemul de avertizări meteorologice bazat pe coduri de culoare să fie introdusă o nouă nuanță: fucsia.

Marcel Guriță (36 de ani) își motivează solicitarea spunând că trebuie să existe și o culoare care să creeze mai puțină panică printre cetățeni și să le inducă ideea că ploaia poate fi și ceva mișto.

Pur și simplu nu mai suport, mă-nțelegi? Galben, portocaliu, roșu… Sunt sătul de codurile astea, mă-nțelegi? Adică numai când auzi COD PORTOCALIU la știri, deja te c*** pe tine. Ca să nu mai vorbim de roșu sau galbenul ăla insipid. Mi-am zis că ceva trebuie să se schimbe, pentru numele lui Dumnezeu. Pe lumea asta nu sunt numai ploi nașpa, nu toate ploile sunt rele, mă-nțelegi“, spune Marcel.

Cât de mișto și de potrivit ar fi să-l vedem pe Busu la tv cum anunță un Cod Fucsia, pentru atunci când afară o să fie o ploicică? Ceva frumos de care oricine să se poată bucura. Că n-ai cum să te panichezi când știi că afară o să fie o ploicică cu niște norișori, ma-nțelegi?“, a mai explicat meteorologul Guriță.

Deși colegii săi de sex masculin văd ideea ca fiind una tâmpită, cretină și total inutilă, femeile din cadrul ANM chiar sunt încântate de inițiativa lui Marcel.

Da, da, da! Foarte frumos și să știți că ne bucurăm de această inițiativă. Marcel s-a gândit la o nunanță foarte pozitivă și care ar descrie foarte bine dacă afară ar urma să plouă așa mai subțirel, sporadic în cantități mici“, spune una dintre colegele lui Guriță.

Marcel Guriță susține că va alcătui o listă ce va conţine culori din care pot fi emise coduri și pentru alte fenomene meteorologice sau momente ale zilei. Spre exemplu, dacă afară e vreme bună de plajă, să fie anunțat un cod acaju sau arămiu. Un cod lila pentru vântuleţ şi, spune meteorologul, un bej ar da bine în caz de ceaţă subţirică. Pentru o vreme potrivită momentelor romantice în două, trei sau chiar patru persoane, Marcel ar anunța un cod curcubeu.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 189 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.