Nu de puține ori ne-a fost dat să vedem pe Facebook cum apare notificarea Corina Martin is now live. Cei care au fost destul de neinspirați sau curioși să vadă despre ce este vorba, au dat peste una dintre zecile de „transmisiuni“ în care fosta șefă de la ANAT cântă la volan, în fața telefonului (vezi video mai jos).

Un astfel de ghinion a avut și un șofer care, aflat în trafic, a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului după ce a tresărit în momentul în care Corina Martin a trecut pe lângă el într-o depășire lentă.

Nu știu cum să vă spun… Mergeam cu geamul deschis, că am aerul stricat, și deodată m-am trezit cu mașina doamnei Martin în stânga mea. Mi-a atras atenția că mergea așa pe lângă mine, nici nu încetinea, nici nu mă depășea. Apoi am văzut eu că ea era cu ochii în telefonul de pe bord. Era liniște și deodată a răcnit așa, a scos un sunet ca de… Nu știu ce a fost! Instinctiv mi-am pus mâinile la urechi și am pierdut controlul volanului“, a povestit, panicat, Pompiliu Nevărmaind.

Din fericire, spun polițiștii, șoferul a scăpat teafăr și nevătămat, însă este foarte posibil ca acesta să fie nevoit să urmeze câteva ședințe de terapie psihologică, pentru a trece mai ușor peste șocul avut.

Martorii spun că mașina condusă de Corina Martin și-a continuat traseul. Pe semne că fosta șefă de la Asociatia Litoral – Delta Dunarii nici nu a băgat de seamă, fiind foarte concentrată la prestația oferită fanilor ei de pe Facebook.

În urma unor investigații, am reușit să-l găsim pe primul om de pe Facebook care i-a dat like Corinei Martin la una dintre primele sale tentative de cântat la volan. Omul are remușcări și regretă fapta, spunând că nu și-a imaginat că se va ajunge atât de departe.

Eu i-am dat un like așa, din complezență… Și pentru curaj, să zicem. Dar nu m-am gândit că dumneaei se va simți atât de încurajată și că va continua să cânte la volan, pe Facebook, fără să-i ceară nimeni acest lucru. Și uite așa, de la mine un like, de la ăla un like, de la cutărică un like s-a ajus că doamna chiar crede că are voce și că e vreun privilegiu s-o vedem cântând. Nu e. Tuturor ne e greu, dar o ținem acolo în listă că, na, știți cum e în afaceri“, a explicat dezamăgit bărbatul, care a vrut să rămână sub anonimat.

Vă avertizăm că imaginile de mai jos sunt reale și pot avea un puternic impact emoțional! Vizionarea până la capăt (cu volum ridicat) este făcută pe propria răspundere.

 

(Visited 1.150 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.