USR PLUS deși are viceprimar și se află teoretic în conducera instituției, acuză Primăria Constanța de „atitudinea arogantă de tratare cu dispreț a constănțenilor”.

În fapt, useriștii își îndreaptă săgețile către trioul magic Vergil Chițac – Felica Ovanesian – Horia Constantinescu, cei trei (în special ultimii doi) fiind cei care conduc în realitatea orașul.

„ Suntem în situația de neacceptat în care Primăria, deși are bugetate sume importante pentru întreținerea spațiilor verzi de pe domeniul public, nu reușește să mențină un contract de prestări servicii privind gospodărirea spațiilor verzi cu o societate comercială dar transmite asociațiilor de proprietari ofertele de prețuri ale aceleiași entități.

Această atitudine arogantă de tratare cu dispreț a constănțenilor trebuie să înceteze! ”, se arată în comunicatul de presă al USR – PLUS Constanța.

Useriștii spun că dispozițiile legii 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor sunt clare și neinterpretabile. „Obligația întreținerii spațiilor verzi publice aferente cvartalelor de blocuri este limitată strict la aspecte ce privesc proprietatea comună deținută de proprietarii locuințelor dintr-un condominiu!

Autoritatea locală nu poate depăși aceste prevederi fără consimțământul cetățenilor și nu poate legifera abuziv astfel de chestiuni.Noi, consilierii locali USR PLUS, vom face toate demersurile necesare de a corecta orice legiferarea abuzivă, care lasă loc de interpretare și permite unor reprezentanți ai autorității publice să acționeze în detrimentul constănțenilor!”, se mai arată în comunicatul de presă.

(Visited 1.715 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.