După o săptămână cu temperaturi maxime și de 20 grade C, vremea se strică începând de astăzi, devenind normală pentru această dată.

Masa de aer polar va cuprinde între teritoriul țării, provocând scăderi semnificative a temperaturilor diurne și nocturne.

După un weekend cu maxime de 18 grade C, temperatura va coborî la Constanța cu peste 10 grade. Marți, va ploua pe arii extinse în județul Constanța, iar de miercuri temperaturile vor scădea semnificativ. Pe timpul zilei, mercurul din termomentre nu va indica mai mult de 7 grade C, iar minima nopții de miercuri spre joi va coborî la 2-3 grade C.

Mijlocul lunii noiembrie vine cu temperaturi și mai scăzute. Potrivit meteorologilor, în săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Finalul lunii noiembrie va fi la fel de rece. Meteorologii anunță că începând cu data de 22 noiembrie și până la începutul lunii decembrie temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Totodată, cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

(Visited 385 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.