Umor

Varietăţi de Revelion! Vergil Chiţac a pregătit un program special de minciuni şi bătăi de joc

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 decembrie, 2022

La cumpăna dintre ani, primarul Vergil Chiţac şi apropiaţii săi din administraţia locală le vor oferi tuturor constănţenilor prezenţi la petrecerea de Revelion din Piaţa Ovidiu un program mega-special. Chiţac a pregătit un număr de senzaţie cu minciuni inedite, numere de manţogărie, şpârle, ţichişmişuri şi dresură de funcţionari. Specialul de Revelion al lui Chiţac va fi transmis în direct şi de Digi24.

Programul va începe cu un monolog comic interpretat de cel mai inutil viceprimar al momentului, Ionuţ Rusu, care, îmbrăcat în papiţoi, a pregătit un „roast“ (n.r. – tiradă de insulte) la adresa city-managerului Felicia Ovanesian. Acesta va fi urmat pe scenă de George Măndilă, consilierul primarului, care va efectua, în scop demonstrativ, un număr de aruncat cu bani în săraci. Felicia Ovanesian va fi prezentă şi ea cu un număr de dresură de primari PNL, iar în final va zbiera la toţi cei prezenţi până când cel puţin o persoană va intra în depresie. Un grup de funcţionari din primărie va interpreta o serie de colinde administrative, cum ar fi „O, ghişeu frumos!“, „Dosarul fuge, nimeni nu-l ajunge!“, „Am plecat să bugetăm“, „Am rupt uşa, măi creştine“, „Stăm, stăm, o frecăm“ sau „Am semnat şi-om mai semna“.

La miezul nopţii, Vergil Chiţac va interpreta un recital de minciuni atât de meşteşugite încât toţi constănţenii care vor fi în piaţă vor avea parte, instantaneu, de gheaţă în paharele cu şampanie şi încă o taxă mărită. Spectacolul se va încheia cu tradiţionala urare „Ia mai dă-vă-n p%^a mea!“ şi cu un foc de artificii atât de scump şi de puternic încât va alunga toţi maidanezii din oraş.

Actualitate