Umor

Vergil Chițac către constănțeni: „Jucați la Loto 6/49 dacă vreți să aveți mai mulți bani!”

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
31 august, 2023

În contextul creșterii alarmante a prețurilor la alimente, combustibil, al ratelor și, în general, al vremurilor de c*** pe care le trăim, primarul Vergil Chițac i-a sfătuit pe constănțeni să joace la Loto 6/49 dacă vor să se îmbogățească și să trăiască mai bine.

Edilul a declarat că nu înțelege de ce constănțenii se plâng că sunt prea multe taxe, că sunt prețuri prea mari și că nu au bani, atâta timp cât nici nu încearcă să-i câștige. Primarul i-a mai liniștit puțin pe cei care se tem că or să rămână pe drumuri și le-a oferit o soluție. „Nu trebuie să ne fie frică de criză sau de prețuri mari. Știu că nu oricine are parte de o pensie specială, așa cum am eu, nu oricine ajunge deputat, amiral sau primar, ca să-i vină mulți bani degeaba, dar să știți de la mine că, oricât de mult ar sărăci țara, Loteria Română nu o să dea faliment niciodată.

Foarte relaxat și sigur pe el, Chițac a enumerat câteva dintre avantajele jocului la Loto 6/49:

Mulți uită, dar oricine poate să câştige la Loto. Nu e ca la Românii au talent, unde trebuie să fii puţin penibil ca să ai şanse. Am auzit de oameni care au câştigat o grămadă de bani jucând la Loto și să știți că nu era mare lucru de capul lor“. De asmenea, primarul Constanței a mai adăugat că jucatul la Loto face parte și din strategia sa de a suplimenta bugetul local, spunând că este cea mai sigură cale pentru prosperitatea orașului.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate