Chițac a declarat că a simțit această victorie, pe care o consideră un rezultat firesc pentru un oraș aflat la cumpăna dintre două realități: o Constanța a aroganței, sărăciei și a corupției și o Constanța a ideilor și a valorilor europene.

„Am primit rezultaul ca pe un lucru firesc. am simțit această victorie. am știut că schimbarea nu mai poate fi amânată. În acea duminică de 27 septembrie, Constanța s-a schimbat la cumpăna dintre două realități: una a aroganței, a mediocrității, sărăciei și a corupției și pe care din fericire am lăsat-o în urmă. Una a ideilor, a bunului simț, a măsurii, a valorilor europene, a respectului față de cetățeni. Pe această din urmă m-ați încredințat să o construiesc împreună cu colegii liberali, cu consilierii locali și cu toți cetățenii și accept cu umilință acest lucru.
Prefer să îmi pun în aplicare viziunea și să îmi duc onorabil misiunea la capăt”, a spus Vergil Chițac.

Liberalul a anunțat că este deschis către dialog și construcție împreună cu toți cei care își doresc acest lucru, însă a cerut cetățenilor să înțeleagă faptul că lucrurile făcute prost timp de 20 de ani nu se pot repara peste noapte.

„Am obiservat că există este un nivel uriașal așteptării din partea cetățenilor. Lucruri care nu s-au făcut în ultimii 20 de ani sau s-au făcut prost mulți își doresc să se întâmple astăzi sau cel târziu mâine. Va trebui să înțelegem că efectele nefaste ale unei conduceri nu se pot șterge ca și cum ai șterge de pe o tablă cu un burete niște formule matematice scrise prost.

Vom pune nava pe drumul corect fiind noi știm încotro trebuie să navigăm.

Mă apropi de biroul primarului cu umilință, conștient fiind că sarcina și responsabilitățile care mi-au fost încredințate sunt mari. Voi face tot posibilul pentru a justifica această încredere!”, a mai spus primarul Vergil Chițac.

(Visited 263 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.