Actualitate

VIDEO / A dat toți banii pe mașină… Șoferul unui Porsche, filmat când fura găleata și peria dintr-o spălătorie auto

În imagini se observă cum șoferul unui Porsche înmatriculat în Brașov oprește în spălătoria tip self-service și fură găleata de plastic și peria folosite la spălarea autoturismelor.

Scris de 
 pe data 
5 iulie, 2023

Șoferul unui bolid de lux Porsche a fost filmat în timp ce fura o găleata și o perie dintr-o spălătorie auto. Filmarea făcut furori în mediul on-line, concluzia fiind că individul a rămas fără bani după ce și-a cumpăratul Porsche-ul sau că îi trebuia găleata ca să bage motorină în noua mașină.

În imagini se observă cum șoferul unui Porsche înmatriculat în Brașov oprește în spălătoria tip self-service și fură găleata de plastic și peria folosite la spălarea autoturismelor, informează bizbrasov.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Ceea ce părea a fi însă doar un film de amuzament s-a transformat apoi în dosar penal după ce Poliția Brașov s-a autosesizat și l-a identificat pe bărbatul din imagini, care va fi cercetat pentru furt.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate