Actualitate Constanța Eveniment

VIDEO. Adolescentă din Constanţa, bătută cu brutalitate de un individ. Lovită cu pumnii în timp ce alte fete priveau amuzate

Scris de 
 pe data 
27 aprilie, 2023

ATENŢIE! IMAGINI VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL. O tânără din Constanţa a fost bătută cu bestialitate de un bărbat, în plină zi, în parcul din zona Far a oraşului.

Întreaga scenă a fost filmată dintr-un autoturism, de către o femeie aflată în trafic, iar imaginile au fost trimise pe adresa redacţiei Constanţa de Azi.

Potrivit martorei, totul s-a petrecut în ziua de miercuri, 26 aprilie, în jurul orei 15.00. Pe filmare,surprinsă cu telefonul mobil de pe Bulevardul 1 Mai, se poate vedea cum patru tinere privesc amuzate în timp ce o altă fată, culcată la pământ, este lovită cu pumnii de un individ.

Victima încearcă cu disperare să se protejeze de loviturile repetate şi pare să strige după ajutor în timp ce agresorul nu dă semne că ar avea de gând să se oprească.

Am vrut să cobor din maşină, însă nu am putut din cauza traficului. Până să filmez, am văzut cum individul pur şi simplu a tras-o de păr şi a târât-o vreo 5-6 metri prin iarbă… Pur şi simplu am fost şocată!“, a povestit martora.

Scroll mai jos pentru video

ATENŢIE! IMAGINI VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL.

Actualitate