Totul s-a întâmplat în timpul unui concert pe care solistul l-a susținut alături de trupa sa într-un club din Constanța, duminică 24 februarie, transmite info-sud-est.ro.

Momentul a fost surprins și filmat de cineva care se afla în public. Teodorescu începe prin a spune ”Nu e PSD” și repetă propoziția de câteva ori. Atrage atenția publicului că e rârâit și mai are și alte probleme de pronunție deci ”Nu e PSD” se va înțelege sigur foarte diferit.

Amuzați, cei prezenți la eveniment intră în jocul lui Dan Teodorescu, pentru ca, la un moment dat, concertul să se oprească, iar solistul împreună cu publicul să transmită celebrul mesaj: ”M**e PSD”, relatează info-sud-est.ro

Aceasta nu este prima dată când Dan Teodorescu se revoltă pe scenă împotriva PSD. În luna ianuarie a acestui an, într-un concert din București, solistul a avut o intervenție ce a devenit virală pe internet.

Cântărețul apare stând pe scenă în timp ce le explică tuturor celor prezenți la evenimentul la care au fost invitați că “într-o țară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe muie. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele, speranțele și doar atât mai avem să le dăm“.

 

(Visited 392 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.