Constanța

VIDEO. Făgădău, făcut praf la Starea Naţiei. „Lasă vrăjeala, primare. Fă ceva prin oraşul ăla, că plânge!“

Subiectul aşa-ziselor donaţii făcute de primarul Decebal Făgădău către Spitalul de Boli Infecţioase a ajuns şi în atenţia presei centrale. Dragoş Pătraru nu a ratat ocazia de a prezenta pe larg subiectul în emisiunea pe care o realizează, Starea Naţiei. „Te-ai făcut şi mai rău de politică pe la gingii“, i-a transmis moderatorul.

Scris de 
 pe data 
14 mai, 2020

Amintim că la începutul lunii aprilie, primarul Decebal Făgădău anunța pe Facebook că împreună cu cei doi viceprimari, Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, a făcut o donație personală către Spitalul de Boli Infecțioase Constanța constând în 5 aparate și 5.000 de kituri de testare Covid-19.

În realitate, potrivit Dezvăluiri.ro, donația a fost făcută de statul chinez prin Camera de Comerț și Industrie România-China.

Făgădău trebuia doar să o distribuie Spitalului pe care îl are în subordine, dar nu a rezistat tentației de a-și asuma în mod mincinos și imoral gestul acestei donații.

Explicaţia primarului pentru minciuna lansată în spaţiul public a fost ridiculizată de Dragoş Pătraru. (video mai jos)

Una e omenia, dar alta e să-ţi faci imagine cu o minciună sau, invers, cu o fărâmă de adevăr. Lasă vrăjeala, primare. Fă ceva prin oraşul ăla, că plânge!“, a spus Pătraru, în ediţia din 13 mai a emisiunii Starea Naţiei.

Pătraru aminteşte şi despre promisiunile false făcute de Făgădău în campania din 2016, aducând însă în prim-plan alte „realizări“ ale primarului PSD.

Trei veceuri de 50.000 de euro bucata. Asta a fost realizarea cea mai importantă, plus borduri din marmură la un pod din oraş la care se repară, fără exagerare, de 20 de ani!“.

Actualitate