Amintim că la începutul lunii aprilie, primarul Decebal Făgădău anunța pe Facebook că împreună cu cei doi viceprimari, Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, a făcut o donație personală către Spitalul de Boli Infecțioase Constanța constând în 5 aparate și 5.000 de kituri de testare Covid-19.

În realitate, potrivit Dezvăluiri.ro, donația a fost făcută de statul chinez prin Camera de Comerț și Industrie România-China.

Făgădău trebuia doar să o distribuie Spitalului pe care îl are în subordine, dar nu a rezistat tentației de a-și asuma în mod mincinos și imoral gestul acestei donații.

Explicaţia primarului pentru minciuna lansată în spaţiul public a fost ridiculizată de Dragoş Pătraru. (video mai jos)

Una e omenia, dar alta e să-ţi faci imagine cu o minciună sau, invers, cu o fărâmă de adevăr. Lasă vrăjeala, primare. Fă ceva prin oraşul ăla, că plânge!“, a spus Pătraru, în ediţia din 13 mai a emisiunii Starea Naţiei.

Pătraru aminteşte şi despre promisiunile false făcute de Făgădău în campania din 2016, aducând însă în prim-plan alte „realizări“ ale primarului PSD.

Trei veceuri de 50.000 de euro bucata. Asta a fost realizarea cea mai importantă, plus borduri din marmură la un pod din oraş la care se repară, fără exagerare, de 20 de ani!“.

(Visited 1.175 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.