Politică

VIDEO. Felix Stroe spune că Dăncilă e „mama națiunii“, iar Făgădău o numește „cel mai puternic bărbat din politica românească“

Sursa foto: Facebook / Partidul Social Democrat Constanta

Venită la Constanța cu alai, premierul-demis Viorica Dăncilă a avut din nou parte de discursuri pline de laudă din partea colegilor social-democrați. Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța, nu a ratat ocazia de a o numi „mama națiunii“, în timp ce primarul Decebal Făgădău a spus despre premierul-demis că este „printre cei mai puternici bărbați“.

Scris de 
 pe data 
18 octombrie, 2019

După ce, în luna august, primărița PSD din Cumpăna, Mariana Gâju îi închina ode Vioricăi Dăncilă, numind-o „mamă pentru copiii României, mamă între mame“, de data aceasta președintele PSD Constanța, Felix Stroe și primarul Decebal Făgădău au ieșit pe interval cu discursuri parcă desprinse din manualele de propagandă comunistă.

Pe scena amenajată în comuna Murfatlar, joi, 17 octombrie, pesedișii s-au întrecut în laude și preamăriri.

Luând cuvântul, Felix Stroe nu a ratat ocația de a aduce din nou în atenția publică faptul că Viorica Dăncilă este o mamă… a națiunii.

Trebuie să votăm un om deosebit, o femeie calmă, echilibrată, competentă, o mamă de familie, mama națiunii“, a declarat Stroe.

Câteva ore mai târziu, pe scena Casei de Cultură Constanța, primarul Decebal Făgădău a povestit despre atmosfera în care Viorica Dăncilă a fost primită în localitățile din Constanța, dar fără ca el să fi fost prezent la întâlnirile din județ la care făcea referire.

Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu dragoste, a fost întâmpinată cu omenie, cu lumină în ochi de oamenii din județul nostru. A fost întâmpinată cu sufletul”.

Totodată, la rândul său, Făgădău a numit-o pe Dăncilă „cel mai puternic bărbat din politica românească“.

Viorica Dăncilă nu cred că este doar cea mai puternică femeie din politica românească, cred că este și printre cei mai puternici bărbați din politica românească.“, a declarat Făgădău.

Sursa video: Facebook / Partidul Social Democrat Constanța

 

Actualitate