Constanța

VIDEO. Filmat în timp ce vandaliza cu markerul unul dintre autobuzele noi ale RATC

Camerele de supraveghere dintr-un autobuz nou din flota RATC au surprins cum un puști mâzgălește pervazul folosind un marker.

Scris de 
 pe data 
16 ianuarie, 2019

În imaginile publicate pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța se poate cum băiatul se așază pe primul scaun liber, scoate un marker din buzunar și mâzgălește pervazul.

Sigur că un copil nu poate fi tras la răspundere pentru faptele sale, însă părinții, cei care sunt responsabili de educația acestuia, da“, transmit reprezentanții Primăriei.

Pentru a proteja identitatea minorului imaginile au fost procesate, dar întreaga scenă filmată cu cele 8 camere interne și externe va fi înaintată de către reprezentanții RATC poliției, pentru identificarea persoanei și stabilirea sancțiunii.

Pe lângă pagubele rezultate din înlocuirea pieselor distruse sau deteriorate, RATC înregistrează pierderi şi în urma imobilizării autobuzelor.

Facem apel să nu tolerați distrugerea sau vandalizarea autobuzelor și să anunțați conducătorul auto. De asemenea, în cazul în care sunteți martorul unor manifestări antisociale vă rugăm să sunați la dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală la telefoanele 0241 484 205 sau 0799 606 142 (WhatsApp) și la dispeceratul RATC la numărul călătorului 0241 694 960“, se arată în anunțul Primăriei.

 

Actualitate