În spatele blocului unde locuiesc este o clădire abandonată de ani de zile, care este folosită pe post de WC sau de tomberon de gunoi de către toți boschetarii din zonă. Am făcut plângeri nenumărate la Poliția Locală, dar în afară de o curățenie efectuată de Polaris nu s-a rezolvat nimic”, ne-a scris Ionuț Crăciun pe adresa redacției.

Constănțeanul a precizat că respectiva clădire abandonată se află în vecinătatea unei școli și a unei grădinițe, dar și că, seară de seară, acolo se adună tot felul de oameni ai străzii care consumă băuturi alcoolice și sparg sticle, deranjând astfel liniștea publică.

„La 50 de metri se află școala și grădinița din cartier. Seara, după 8-9, înăuntru se „cazează” boschetarii și uneori beau și sparg sticle înăuntru”, a menționat bărbatul.

Potrivit spuselor lui Ionuț Crăciun, clădirea abandonată se află în spatele blocului AV 33, pe aleea Egretei din cartierul CET și este lipită de punctul termic al RADET, însă nu aparține Regiei, identitatea proprietarului actual fiind necunoscută.

Nu știm cui aparține clădirea, nu figurează nicăieri. Am înțeles că a fost construită în urmă cu 15 ani, iar până acum 10 ani a fost sifonărie. Proprietarul a murit în urmă cu vreo 4-5 ani. Acestea sunt toate informațiile pe care le am”, a mărturisit constănțeanul.

Bărbatul susține că atât el, cât și vecinii lui au făcut sesizări la Poliția Locală, dar și la Primăria Constanța, prin intermediul aplicației „Sesizări Constanța”, însă, în afară acordării câtorva amenzi, nu s-a luat nicio măsură.

Acum o săptămână a primit un vecin răspunsul lor (n.r. Poliția Locală), spuneau că în urma verificărilor au întocmit procese verbale în valoare de 500 de lei, deși plângerea făcută era pentru securizarea sau demolarea clădirii. Primăria nu a dat, însă, niciun răspuns, ci doar a igienizat zona, deși plângerea a fost făcută încă din martie 2018 pe aplicația dezvoltată în acest sens”, a precizat Ionuț Crăciun.

VIDEO

 

 

(Visited 615 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.