scroll mai jos pentru video

Aflat printre manifestanții de la Constanța, fără să poarte mască, Bogdan Oancea a făcut o serie de transmisiuni live pe contul său de Facebook, încă din prima zi a protestelor, în timp ce mărșăluia pe străzile orașului scandând împotriva guvernului, a primarului, a PNL-ului, a USR-ului etc.

„Vrei să te fac vedetă, fă! Piei satană!“

Oancea, care mai pozează și în om de cultură al orașului, este profesor de canto și încarcă pe contul său fotografii alături de copiii cărora le dă lecții, nu s-a sfiit să-i jignească pe cei care îl urmăreau live și care nu erau de acord cu opiniile sale.

Spre exemplu:

În live-ul în timpul protestelor din seara de 29 martie, Oancea a avut un exces de solidaritate pentru AUR și a strigat numele partidului cât l-au ținut plămânii, precum și „George Simion președinte!“.

În timp ce Oancea își răcnea iubirea pentru AUR, un manifestant i-a atras atenția să nu mai politizeze protestul, spunându-i că acesta nu este organizat de partid. „Ba da!“, i-a răspuns Oancea, „am dreptul să strig ce vreau“. „Da, dar stați mai în spate“, i s-a replicat.

La ceva timp după, Oancea apare cu un nou live, în care spune că România TV și AUR l-au trădat și că a fost dat afară din protest. Apoi, făcând referire la președintele AUR, George Simion, spune „Simioane, vai de capul tău!“. Cu glas milogit și aparent panicat, Oancea îi roagă pe urmăritorii săi să distribuie postarea… ca nu cumva el să pățească ceva.

Distribuiţi ca nu cumva să păţesc ceva. Să nu cumva să păţesc ceva. Nu vreau să păţesc ceva de faţă cu Poliţia”, a spus Oancea într-o criză de plâns. „Mama mea e disperată. Mă sună acum. E plecată la Covasna. Distribuiţi acest live. Sunt abuzat”, a continuat el, fără a spune în ce constă abuzul și fiind, vizibil, nebăgat în seamnă de nimeni din jurul său.

(Visited 352 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.