Femeia face parte din sutele de români întorşi în ţară în ultimele zile, care au fost carantinaţi în unităţi de cazare private de pe litoral.

Amintim că, la începutul lunii martie, hotelul Flora din Mamaia, deţinut de trio-ul Strutinsky-Mazăre-Constantinescu, a fost transformat în centru de carantină pentru sute de români, care au revenit în România din zonele roşii ale pandemiei de coronavirus din Europa.

De la începutul carantinei, după ce au sosit primii repatriaţi, plângerile venite din partea acestora nu au contenit să apară în mediul online.

Românii s-au plâns şi continuă să reclame faptul că hotelul este mizerabil, mâncarea primită este veche sau prost gătită sau că regulamentul de carantină este mult prea riguros.

De curând, o mămică întoarsă cu maşina din Marea Britanie, a împărtăşit din experienţa pe care o trăieşte în hotelul Flora, temându-se că nu va putea rezista în cele 14 zile de carantină.

n.r. – Pentru o mai bună coerenţă a mesajului, am redactat şi corectat textul, însă am inclus şi o captură de pe platforma de socializare.

„Condiţiile sunt groaznice! Am ajuns 8:30, am fost cazaţi la ora 10:00! Am stat într-o sală de aşteptare în care se fuma şi stăteam toţi la grămadă.

Specific că sunt cu familia şi copilul meu în vârstă de 3 ani! Copilul plângea de foame şi am rugat să îmi aducă ceva de mancare.

A spus să intram în camere şi vom primi. Între timp, am sunat la recepţie, să cer mâncare pentru copil. A spus să aştept 30 de minute. Am primit, la ora 14:00, un pilaf nefiert şi o carne fiartă.

A mâncat copilul pâine goală şi l-am culcat. La ora 17.00 a venit naşa şi mi-a adus pachet în care avem voie doar mezeluri şi iaurturi.

Avem voie numai ce ce este ambalat şi cumpărat din magazin, nu avem voie mâncare gătită. A spus să sunam DSP dacă nu ne convin condiţiile.

Nu suntem băgaţi în seamă, sunăm la recepţie nu ne răspunde nimeni, dacă ieşim pe hol ne amendează!

În condiţiile astea, cu siguranţă copilul se îmbolnăveşte şi, bîneînţeles şi noi! Nu ştiu cum o să rezistăm 14 zile în condiţiile astea! Am venit sănatoşi şi, cu siguranţă, plecăm bolnavi!“

 

(Visited 15.710 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.