Un turist a fost surprins pe plaja de la Vadu în timp ce încerca să treacă printre turiștii ce făceau plajă. Individul intrase cu mașina pe nisip până aproape de mare, informează Digi24.

Weekend-ul trecut, o mașină de teren a fost filmată pe o plajă din zona Mamaia Nord, în timp ce încearcă să scoată un alt autoturism din mare. Eforturile au fost zadarnice, iar Poliția a deschis o anchetă, șoferul urmând să fie amendat.

În imaginile filmate la răsărit de soare se vad mai multe persoane care, cu ajutorul unui autoturism de teren încearcă să scoată din mare un alt vehicul. Acţiunea a fost un eşec, coarda cu care era tractat vehiculul rupându-se sub tensiune.

Nemulțumiți din cauza faptului că nu au reușit să scoată mașina de teren din mare, șoferul care dusese autoturismul în apă a început să se certe cu cel care filma incidentul.

La mijlocul lunii iunie, o mașină de teren a fost fotografiată pe o plajă din Constanţa. Imaginile au fost postate pe Facebook și a fost depusă o plângere la Poliţie.

A trecut în trombă pe lângă copiii aflaţi în cărucior şi pe lângă cei ce se bronzau”, a scris martorul la postare.

Legea prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

O astfel de faptă constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 10.000 şi 20.000 de lei.

 

(Visited 618 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.