De la începutul anului și până în prezent, zece bănci noi din Constanța au fost distruse sau vandalizate de persoane necunoscute.

Cel mai recent au fost vandalizate două băncuțe noi montate în parcul Tăbăcărie, la fel ca și mai multe dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine.

În toate cazurile s-au făcut plângeri către poliție pentru ca cei responsabili de astfel de fapte antisociale să fie trași la raspundere. Facem din nou apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții noul mobilier urban“, au transmis reprezentanții Primăriei.

Pentru păstrarea curățeniei în oraș, Primăria a achiziționat o mie de băncuțe, trei mii de coșuri de gunoi dar și 200 de dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine, ce au început să fie montate din toamna anului trecut în toate parcurile, dar și în zonele de promenadă.

Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, cei care întâlnesc astfel de cazuri sunt rugați să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205.

Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

Ne-ar fi de mare folos daca sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor noștri identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea“, spun cei de la Direcția Generală a Poliției Locale Constanța.

 

(Visited 113 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.