Constanța

VIDEO / Primăria Constanța a decis: Nu se mai parchează mașini pe trotuar, pe bd-ul Tomis

Primăria Constanța a aluat decizia de a bloca parcarea mașinilor pe trotuarele de pe bulevardul Tomis!

Scris de 
 pe data 
9 octombrie, 2018

Primăria Constanța, prin S.C. Confort Urban, a început montarea stâlpișorilor pe trotuarele proaspăt asfaltate de pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între străzile Poporului și Farului.

„Reabilitarea trotuarelor și redarea acestora pietonilor reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Decizia a fost apreciată de o parte dintre constănțeni, însă mulți ridică în continuare problema locurilor de parcare în zonă. Cei mai afectați sunt locatarii din zonă, care astfel nu mai au unde parca.

Iată câteva mesaje de la constănțeni:

„Și cu locurile de parcare cum rămâne ?! Hai poate ne răspundeți până la urmă !!!!!!”, se arată într-un comentariu lăsat pe pagina de FB a Primăriei.

„Nu e mai bine daca interziceti in totalitate posesia de autoturisme? Economisim banii pe stalpisori si castigam din amenzi!”, spune un alt constănțean.

„Daca tot militati pe ideea „redarea trotuarelor pietonilor” ati putea face parcari in alveola,foarte simplu. Latime necesara pentru pietoni si locuri pentru soferi,asa impacati pe toata lumea,mai ales ca e un bulevard intens circulat”, este sfatul unui cetățean.

„Așa trebuia procedat de mult timp. Totuși, zecile de mașini ale locatarilor se vor îngrămădi în spatele blocului? Parcări când faceți?”

„AMIN ! Sunt sofer , dar totodata si parinte … ma bucur ca nu voi mai fi nevoit sa fac „100 de metrii garduri” pe trotuare cu kinderu meu”

„Super! Inseamna ca ati facut si locuri de parcare, nu?”

„De bine, de rău, pe acea porțiune se putea totuși merge pe trotuar! Sunt însă străzi pe care pietonii merg pe carosabil din cauza mașinilor parcate până în gard. Cred că acelea ar fi fost o prioritate, chiar dacă nu sunt așa centrale! De exemplu str cpt Dobrilă Eugeniu!”

„Stau in zona,e bataie pe locurile de parcare, aia care parcheaza pe trotuar sunt locatarii,nu vizitatori,se parcheaza acolo pt ca nu e loc in spate,acuma unde se parcheaza?”

Actualitate