Mămica a povestit pe Facebook experiența șocantă prin care a trecut, vreme de o zi, după ce a ajuns cu copilul în Urgența Spitalului și a fost internată într-un salon. Redăm mai jos textul integral, publicat de ea:

Este dea dreptul oribil, de groază! Începand de la tot personalul, fără pic de profesionalism, fără pregătire suficientă și corespunzătoare, din punctul meu de vedere, până la condițiile efective de conviețuit! Am ajuns la Urgențe cu copilul, cu o problemă destul de gravă. La Urgențe nu s-a făcut nicio investigație, trimițându-ne imediat sus la alte colege.

Noapte fiind, nu era aglomerație, dar totuși când am ajuns, am mai așteptat încă jumătate de oră până ne-au băgat în seamă, pentru că doamnele asistente povesteau ca la o șuetă ce au mai făcut prin concedii etc. Când în sfârșit a venit la mine una dintre ele, avea gura plină, ea mânca și mesteca și vorbea cu mine în același timp fără nici un fel de jenă.

Am ajuns pe salon. Nu tu pernă, nu tu o pătura nimic! Băiatului i se pusese deja o branulă, pe care am văzut-o din start că nu i se pusese bine. Nu am facultate, dar observi totuși când ceva efectiv e prost făcut. Am fost certată de către asistenta respectivă pentru că mi-am spus părerea și a zis că nu o învăț eu pe ea să își facă treaba.

Evident, până seara, mâna băiatului i se umflase (vezi foto mai jos), pentru ca nu era ok. Copilul îmi arăta spre branulă și plângea și trăgea de ea și plângea. Am cerut să fie verificat și nimeni nu m-a băgat în seamă, până în punctul când am ridicat vocea, convinsă din ce în ce mai mult, pentru că copilul nu voia sa doarmă.

Le-am convins într-un final să verifice și mâna era umflată, pentru că tratamentul nu intra pe venă, ci pe lângă, pe sub piele și asta îi provoca durere și disconfort!

Ultima chestie este ceea ce vedeți in filmuleț (VIDEO MAI JOS). Altă minunăție ce mi s-a părut oribilă. Cu toate astea, am fost mustrată de faptul că am cerut externarea pe propria răspundere, pentru a merge în altă parte să îmi îngrijesc copilul cum trebuie și nu in asemenea condiții.

Sfătuiesc pe toată lumea, și mai ales mămicile cu copii, să ia în calcul atunci când au probleme și alte servicii de spitalizare privată și să nu apeleze imediat la Spitalul Județean, pentru că te întorci mai rău decât ai venit. Este groaznic! Ești tratat groaznic, indiferent dacă împingi sau nu bani prin buzunare.“, a scris mămica.

(Visited 7.781 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.