O femeie, ce probabil face parte dintr-un grup infracțional organizat, a fost surprinsă în flagrant în timp ce a rupt magnolia! Totul s-a întâmplat într-o zonă intens circulată a Constanței, sub privirile înmărmurite ale trecătorilor.

Ea a fost filmată de un cetățean responsabil, cu prezență de spirit, care se află pe urmele celor care se ocupă cu ruptul de magnolii și nu numai.

scroll mai jos pentru video – imaginile sunt reale și needitate

Luată la rost după ce a rupt magnolia, femeia i-a spus bărbatului că „a rupt-o și pe mă-sa“, fapt ce la determinat pe cetățean să meargă acasă pentru a verifica dacă este adevărat. Din fericire, se pare că mama sa era neruptă.

Cetățeanul responsabil a mai surprins infractori, la fel de periculoși, care au mai rupt chestii prin oraș.

Într-o zi, l-am filmat pe unu’ care și-a rupt fâșul, pe unul care i-a rupt dinții altuia, pe una care i-a rupt inima unui individ nevinovat, însă cea mai mare infracțiune pe care am surprins-o a fost o teribilă rupere de nori. A mai fost un caz cu un individ, care îmi tot spunea că i se rupe, însă nu am înțeles la ce se referă, deși l-am filmat și l-am urmărit pe străzi vreo trei zile“, a precizat cetățeanul responsabil.

Sursa video: Facebook / Sorin Belu

 

Pe această cale, vă rugăm frumos: NU MAI RUPEȚI MAGNOLIA!

 

(Visited 2.742 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.