În urma controlului efectuat în cursul zilei de marți, 10 decembrie, inspectorii CJPC au dispus oprirea temporară a activității în cazul a trei comercianți și retragerea definitivă de la comercializare a 300 de kilograme de alimente.

De asemenea, au fost aplicate trei amenzi în valoare de 18.000 de lei, iar pentru doi operatori economici au fost lansate invitații, pentru luni, aceștia având doar deficiențe de etichetare.

Procesarea produselor este greu de imaginat, gătindu-se pe trotuar. Depozitarea, de asemenea, fără respectarea condiţiilor impuse de producator”, a declarat Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanţa, după ce inspectorii au verificat Târgul „Poveste de Crăciun” din fața Teatrului Naţional de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Printre alte deficiențe, inspectorii au constatat și faptul că unii comercianți găteau pe trotuar, iar pentru spălatul ustensilelor și a mâinilor foloseau un lighean instalat în spatele corturilor.

Și iată, este blestemul acestui județ: gătitul pe trotuar! Spălarea ustensilelor și mâinilor în lighean, întreaga procedură fiind una cel puţin periculoasă pentru sănătate”, a mai transmis Horia Constantinescu.

 

(Visited 2.054 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.