Actualitate Constanța

VIDEO. Vergil Chițac, huiduit la parada de 1 Decembrie în timp ce se lăuda cu „proiectele“ pe care le desfășoară

Vergil Chițac. Sursa foto: Primaria Constanta

Sute de oameni au fost prezenți la parada organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie. La eveniment au participat și o parte dintre aleșii locali. La scurt timp după ce primarul Vergil Chițac a luat cuvântul, mai mulți constănțeni au început să huiduie.

Scris de 
 pe data 
2 decembrie, 2021

Având apariții foarte rare în public, primarul Vergil Chițac este, de cele mai multe ori, criticat în mediul online, pe rețelele de socializare, unde mii de constănțeni își exprimă zilnic nemulțumirile față de modul în care este administrat orașul.

Având grijă să fie prezent doar la evenimente oficiale, unde oamenii de rând sunt ținuți la distanță, Chițac recită discursuri cu limbaj de lemn și mereu lasă impresia că abia așteaptă să termine ce are de citit că să plece. Uneori, natura îi mai joacă feste și îi dă de gol lipsa de spontaneitate. Spre exemplu: VIDEO. Cum s-a făcut Chițac de râs în fața elevilor. A citit discursul de pe foaie, iar vântul i-a încurcat ideile

Ceremonia de 1 Decembrie de anul acesta a fost unul dintre rarele momente în care primarul Chițac a făcut slalom printre gropile urbei, coboarând printre constănțeni. Doar că în momentul în care a început să citească de pe foaie mirobolantul discurs ce i-a fost pregătit la virgulă, mai mulți constănțeni au ținut să-i transmită ce părere au și l-au huiduit. SCROLL MAI JOS PENTRU VIDEO – sursa ZiuadeConstanta.ro

Cu toate acestea, Chițac și-a văzut mai departe de text, având grijă să acapareze solemnitatea momentului cu menționarea unor proiecte pe care le are în desfășurare, unele fiind moștenite de la administrația Făgădău.

Onoraţi invitaţi, parteneri, camarazi, cetăţeni. Am deosebita plăcere de a celebra la Constanţa Ziua Naţională a României. Oriunde în ţară, în cadrul acestei ceremonii, ne aducem aminte de sacrificiile camarazilor, la ceea ce putem facem noi ca să ducem mai departe sacrificiile părinţilor noştri care au luptat.

Sunt mândru că am onoarea să conduc acest oraş cu cinste şi curaj şi de a moderniza acest oraş. Am demarat deja primele proiecte pentru dezvoltarea oraşului.

Reabilităm parcurile, marile bulevarde, vom avea două spitale, vom reabilita Spitalul de Boli Infecţioase. Este în construcţie Sala Polivalentă, vom construi o Sală Polivalentă, vom construi un stadion nou sunt semne credibile ale schimbării oraşului, schimbare care va continua şi va deveni tot mai coerentă”, a declarat Vergil Chițac.

La ceremonia de 1 Decembrie au fost prezenți și viceprimarul Ionuț Rusu (PNL), prefectul Silviu Coșa (PNL), președintele Consiului Județean Mihai Lupu (PNL) și vicepreședintele CJ Stelian Gima (PNL). Cei de la PSD și USR nu au fost invitați la eveniment.

Actualitate