Umor

Visul oricăui pensionar: Chițac a spart banii de subvenție ai Constanței la… Catena

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 noiembrie, 2021

S-a aflat de ce Constanța a rămas fără bani pentru subvenția la energia termică: primarul Vergil Chițac a scăpat zilele trecute nesupravegheat într-o farmacie Catena și a cheltuit până la ultimul leu. Edilul și-a cumpărat fel și fel de tratamente dintre cele mai scumpe, de la suplimente alimentare pentru articulații, până la medicamentație pentru prostată și chiar demență.

Farmacista Georgiana Pfizereanu își amintește că prezența primarului Chițac a creat și tensiuni între clienții farmaciei.

„Era o zi ca oricare alta, aveam farmacia plină cu pensionari, când a intrat domnul Chițac. A spus că el este pensionar special, că are pensia de o sută de milioane de lei pe lună și că nu poate sta la coadă cu ceilalți pensionari săraci. Și apoi s-a băgat în față. Vă mărturisesc că am rămas uimită câte medicamente a putut să cumpere. Când i-am spus cât costă a zis să-mi văd de treabă că el plătește, că abia s-a întors de la Cîțu de la Guvern și are în paporniță subvenția la gigacalorie. A scos din geantă teancurile de bani, a plătit și a plecat. A rămas în urmă un miros foarte greu respirabil, ceilalți pensionari au spus că e de la aerele primarului. Eu spun că erau doar bășini de politician parvenit”, spunea doamna Pfizereanu, farmacistă cu ștate vechi la Catena.

Chestionat pe acest subiect, primarul Vergil Chițac a mărturisit că nu a putut rezista tentației de a intra într-o Catena:

„Este visul oricărui pensionar, domle, ce să o mai dăm de gard. Îl invidiam pe Arșinel cum dansa în farmacie, acum am avut ocazia să îmi îndeplinesc visul. Trebuie acum și constănțenii să înțeleagă și să nu se mai smiorcăie pe Facebook că nu au căldură. O să dau înapoi banii de subvenție când îmi vine pensia mărită de Ciolacu. Constănțenii, să aștepte sau să plimbe prin Peninsulă să se încălzească”, a spus Chițac.

Potrivit farmacistei, Chițac a cumpărat în cantități mai mari medicamente pentru tratarea durerii în fund de probleme orașului, medicamente pentru durerile în cot față de nevoile cetățenilor, tratament pentru Alzhaimer pentru că își uită promisiunile, dar mai ales tratament pentru piele, pentru că i-a crescut „șoriciul gros” de când a ajuns primar.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

Actualitate