Constanța

Vreme caldă, vreme rece! Ce temperaturi vor fi la Constanța în următoarea perioadă

Pentru următoarele două săptămâni, meteorologii anunță o vreme capriociosă ce va pune stăpânire pe România până pe 14 aprilie. La Constanța sunt anunțate temperaturi variabile și precipitații.

Scris de 
 pe data 
3 aprilie, 2019

Încă nu trebuie să renunțați de tot la hainele mai groase. Potrivit ANM, în perioada 5 – 8 aprilie, media temperaturilor minime pe litoral va scădea până la 6 – 7 grade celsius pe timpul zilei și până la 1 grad noaptea.

De asemenea, în aceeași perioadă, meteorologii spun că în anumite zone din județ vor fi posibile precipitaţii aproape zilnic.

O ameliorare și o ușoară încălzire va veni între 8 şi 14 aprilie, când media maximelor termice va fi între 12 şi 14 grade pe timp de zi.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

 

Actualitate