Aproximativ 200 persoane au anunțat, pe Facebook, că vor ieși în stradă să ceară demisia lui Klaus Iohannis și eliberarea lui Liviu Dragnea. Protestul programat pentru duminică, 16 iunie, va avea loc la Palatul Cotroceni, informează publicația on-line DC News, deținută de jurnalistul Bogdan Chiriac, cunoscut pentru apropierea sa față de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea.

”DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PANA LA LIVIU DRAGNEA! LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS

TRADATORUL/IMPOSTORUL/DICTATORUL!!! HAIDETI SA STRANGEM RANDURILE SI SA II ARATAM SASULUI CA NU II APARTIN ACESTE MELEAGURI SI NU II DAM VOIE SA NE RUPA TARA!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!

P.S. 30 GRADE VOR FI, APA SI UMBRELE SEPCI CE DORITI DVS. LUATI-VA MASURI PENTRU CLIMA! IMPREUNA PUTEM INVINGE !!! NU VREM SA DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI IN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMANIA!!HAI TARA MEA FRUMOASA!!!”, se arată în descrierea evenimentului anunțat pe Facebook.

Site-ul lui Chirieac a fost, alături de România TV, unul dintre cele două canale care au anunțat evedarea lui Mazăre din închisoare, informația fiind infirmată prompt de Interpol, Poliția Română și ministrul de externe din Madagascar.

„Radu Mazăre nu se dezminte. Că să spun așa, suntem alături de ‘el fugitivo’, în cazul acesta. Este, până la urmă, o altă palmă dată statului subteran din România, tocmai din Madagascar. Și dacă a mai furat domnul Mazăre, când era primar, evadarea asta îl absolvă de cea mai mare parte din vină. În România nimeni nu mai crede în condamnările care se dau în justiție. Deși, cu siguranță, unii dintre ei sunt chiar vinovați și au făcut enorm de mult rău acestei țări, totuși nimeni nu mai crede. Și când văd că autorii dezastrului din România sunt bine mersi în libertate și nu pot fi atinși nici măcar cu o floare, lăsați-mă măcar să nu mă întristez că a evadat Mazăre din pușcăria din Madagascar. Sunt convins că doamna Ana Birchall, zeița dreptății cu mâna pe paloș, va ști să îl aducă înapoi în Rahova. Dar deocamndata lăsați-mă să nu fiu trist”, a spus Bogdan Chirieac la România TV, potrivit Adevărul.

Chirieac este unul dintre principalii beneficiari ai banilor oferiți de PSD din subvenția primită de partidul condus de Liviu Dragnea de la Autoritatea Electorală Permanentă, potrivit documentelor prezentate de deputatul liberal Florin Roman. Astfel, Press Media Electronic SRL, societate deţinută în proporţie de 94% de Bogdan Chirieac, de Rudolf Crişan Andreescu şi Valentin Vîlcu (lector la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București) cu câte 3 la sută, toţi trei sunt jurnalişti la siteul DCnews.ro, ar fi încasat de la PSD anul trecut 1.254.776 de lei, precizează www.g4media.ro

 

(Visited 893 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.