Tânărul în vârstă de 28 de ani a ajuns la Spitalul Charleroi din Belgia infectat cu Acinetobacter şi Klebsiella. Înainte de a pleca din România, pacientul, cu arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului, a fost operat, iniţial, în clinica de chirurgie plastică de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Potrivit medicului român, care l-a preluat în străinătate, procedurile la care ar fi fost supus pacientul în ţară nu ar fi fost complete.

Doctorul Ciprian Isacu, medic chirurgie plastică Charleroi, Belgia, a criticat modul în care a fost tratat Alexandru de colegii săi din România: “Nu a fost o intervenţie chirurgicală, îmi asum tot ce spun. Deci intervenţia chirurgicală nu a fost suficientă. Au excizat o parte din pielea arsă, dar nu complet. Nu vreau să dau în colegi, dar sunt cărţi, dacă nu ştii, de acord, ne uităm că şi eu mă uit. A ajuns într-o stare mediocră şi după aceea ne-am ocupat de el.”, a declarat dr. Ciprian Isacu pentru ProTV.

Medicul a izbucnit în lacrimi după decesul lui Alexandru: ″Am făcut tot ce se putea omenește, nu mai vreau să zic de infecții și alte probleme de transfer, doar că azi era ziua lui… Un copil nu trebuie…”

 

(Visited 2.715 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.