Programul „Descoperă Europa“ oferă posibilitatea pentru 15.000 de tineri de a primi un permis gratuit de călătorie prin țările UE. 750 dintre beneficiari vor fi din România, inclusiv din Constanța. 

Călătoria trebuie să aibă loc în perioada 9 iulie – 30 septembrie 2018 și să cuprindă minimum o destinație din altă țară decât țara în care se începe călătoria și maximum patru țări în plus față de țara din care se pornește.

Înscrierile pentru a beneficia de un permis de călătorie prin Programul „Descoperă Europa” se fac în perioada 12 – 26 iunie 2018, pe platforma online de înscrieri, unde puteți găsi și condițiile de înscriere.

Propunerea îi aparține europarlamentarului PNL, Siegfried Mureșan și este susținută de Tineretul Național Liberal (TNL) din Constanța, care va organiza o conferință în cadrul căreia cei interesați pot afla mai multe despre ce presupune programul, dar și despre cum pot aplica pentru burse la diferite universități din Uniunea Europeană.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 iunie, la Hotel Ramada (Satul de Vacanță), începând cu ora 11:00, Siegfried Mureșan fiind prezent pentru a oferi participanților informații privind programele de internship ale Parlamentului European.

TNL Constanța invită tinerii să participe la conferință pentru a afla cum își pot crea oportunități pentru viitor.

Cafeaua și apa o dăm noi, voi trebuie să livrați doar discuțiile și întrebările inteligente.

Și nu uitați – viața se clădește din oportunități, nu din asistență socială!” se precizează în textul descrierii evenimentului.

 

(Visited 225 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.