Constanța ar putea rămâne zilele următoare fără apă, după ce angajații RAJA au anunțat că nu vor putea veni la muncă deoarece au fost puși de Felix Stroe să strângă semnături pentru PSD. Deși pare banc comunist, să știți că adevărul este unde pe la mijloc.

Angajații RAJA au primit ordin să strângă fiecare câte 25 de semnături pentru susținerea candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare.

Surse din cadrul instituției susțin că ordinul a venit chiar de la directorul instituției, Felix Stroe, care este și președintele PSD Constanța.

Angajații au fost avertizați că cine nu se conformează și nu vine în dinți cu semnăturile cerute de Stroe își va pierde locul de muncă. Așadar, ce corturi, ce campanii door-to-door, când nea Felix a brevetat cu succes la Constanța metoda politicii cu de-a sila, pe bani publici, cu amenințări și sancțiuni.

Este binecunoscut faptul că PSD folosește instituțiile publice din Constanța ca pe propriile organizații de partid, RAJA și RADET fiind vârf de lance în propaganda pesedistă de la malul mării.

Să nu uităm că la toate acțiunile de partid, mitinguri, adunări cu aplaudaci, lansări de candidați sau strângeri de semnături, angajații de la RAJA, deși plătiți din bani publici, sunt folosiți ca mase de manevre de către PSD. Cine nu se supune este imediat concediat de conducerea pesedistă a instituției.

 

(Visited 15.847 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.