Antonia s-a declarat  „scârbită“ de limbajul copiilor din ziua de azi şi a criticat dur părinţii care nu ştiu să le ofere educaţie acestora, după ce a citit câteva comentarii şi mesaje pe reţelele sociale. Cântăreaţa a scris pe Instagram un mesaj în care a afirmat că este vina părinţilor în cazul copiilor „răutăcioşi, care jignesc uşor oamenii“, referindu-se la cei cu vârste cuprinse între 10 şi 20 de ani.

„Stau şi mă uit la nişte comentarii şi mesaje şi dacă vedeţi ce limbaj au copiii din generaţia asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită şi cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic (10-20 ani).

Sunteţi atât de răutăcioşi, jigniţi atât de uşor oameni şi străini! Susţineţi nişte oameni care promovează răutate şi vulgaritate! Eu nu înţeleg părinţii acestor copii. Unde sunteţi? Ce educaţie le-aţi dat, pentru că dacă mă întrebaţi pe mine, da, este vina părinţilor! Educaţie şi maniere 0! Trist“, a comentat Antonia pe Instagram.

Ulterior, ea a mai postat un mesaj în care atrage atenţia asupra anturajului prost în care intră copiii:

„Copiii care au un anturaj prost sau acel prieten care are o influenţă proastă asupra lui… cum se ajunge acolo? Simplu, nu îi verifică părinţii, nu îi interesează, altfel nu îmi explic. Doamne, cât mă verificau părinţii când eram adolescentă, nu aveam cum să mişc un deget! Atunci era enervant şi «nedrept», dar acum îi înţeleg!

Eu nu sunt vreun guru în parenting, învăţ şi eu pe parcurs, dar sunt nişte chestii pe care le-am învăţat de la părinţii mei şi mi-au rămas implementate din copilărie şi îmi doresc să le transmit mai departe copiilor mei“, a comentat artista.

(Visited 1.748 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.