Actualitate Constanța

Atenție, șoferi! Noi șantiere, restricții totale. Se decopertează în cartierul Palazu Mare

Scris de 
 pe data 
7 august, 2023

Primăria a început o nouă serie de lucrări pe drumurile din Constanța. În prezent, se decopertează carosabilul pe strada Recoltei, pe tronsonul delimitat de strada Dumbrăveni și strada Islaz.

Din cauza noilor lucrări, reprezentanții municipalității anunță că circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Pe strada Ion Ghica, tronsonul cuprins între strada Recoltei și strada Iosif Iser, și pe strada Gheorghe Barițiu, se intervine cu utilaje de asfaltare, fiind instituite aceleași restricții de trafic rutier.

Restricții de trafic se vor aplica și marți, miercuri și joi, în intervalul orar 08:00- 16:00, când circulația autoturismelor va fi interzisă parțial pe anumite sectore de pe strada Recoltei.

În paralel se intervine asupra trotuarelor pe strada Recoltei, tronsonul cuprins între străzile Dumbrăveni și strada Islaz, precum și pe strada Rovine, tronsonul cuprins între strada Sentinelei și strada Recoltei, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00.

Lucrări de asfaltare vor continua pe străzile Lucian Blaga și Eugen Lovinescu.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

Actualitate