Roata panoramică este una dintre promisiunile lansate de primarul Decebal Făgădău la începutul anului, spunând că va fi o „roată ca la Londra“.

Construită cu piese aduse din Italia, roata are o înălțime de 36 metri, 26 gondole cu capacitatea de 6 persoane/gondolă, dintre care una destinată persoanelor cu dizabilități, iar alta VIP-urilor.

Spre deosebire de London Eye (celebra roată panoramică din Londra), Tomis Eye, roata de la Constanța, este mai mică cu 100 de metri.

Potrivit Primăriei Constanța, prețul unui bilet costă 20 de lei.

Persoanele cu dizabilități și elevii de nota 10 beneficiază de gratuitate, iar pensionarii au reducere 50%.

Primăria Constanța nu a oferit mai multe detalii despre roata panoramică și nici pe ce criterii a fost selectată firma care s-a ocupat de montarea ei.

Potrivit Adevărul.ro, firma este din Brașov și nu are nicio experiență în domeniu. Societatea are doi asociați, fiecare având câte 50% dintre părțile sociale. Unul este chiar administratorul firmei, Marian Dragoș Bandur, iar celălalt asociat este Marius Florin Pavel.

Când vine vorba despre cum a ajuns o firmă fără nicio experiență să poată realiza acest proiect în municipiul Constanţa, Marian Dragoș Bandur a spus doar „noi suntem cu munca şi nu ne interesează cancanul”, a declarat administratorul firmei, contactat de Adevărul.ro

 

(Visited 2.960 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.