Constanța Eveniment

Cele trei mame, care au bătut un elev la Școala nr. 28, au fost arestate

elev batut ,mame violente, Constanta

Ca urmare a cercetărilor polițiștilor, cele trei mame care au bătut cu pumnii și picioarele un minor, pe holul Școlii generale nr. 28 „Dan Barbilian”, au fost arestate.

Scris de 
 pe data 
1 februarie, 2018

Femeile, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, au fost reținute pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar la data de 1 februarie, vor fi prezentate Parchetului.

Ca urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat trei femei bănuite de comiterea faptelor. Astfel, la data de 30 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de directorul unei școli gimnaziale, din municipiul Constanța, asupra faptului că un elev al respectivei unități de învățământ ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane„, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Scandalul din Școala nr. 28 a devenit public după ce, pe 30 ianuarie, o mamă a postat pe un grup de Facebook o filmare în care copilul său, elev în cadrul unității de învățământ, este lovit de trei femei. Scena s-a derulat într-o pauză, ceilalți elevi asistând îngroziți la întreagul scandal. În imagini se poate vedea cum copilul este pus lângă zidul holului și lovit cu pumnii și picioarele de femeile nervoase.

Elevul bătut are 14 ani, este clasa a V-a, a rămas repetent și a fost mutat de la o școală la alta până a nimerit la Școala generală nr. 28. Era văzut ca fiind un copil problemă, care își teroriza colegii cu bătăi, șantaj sau chiar amenințări cu moartea. De-a lungul timpului a avut mai multe probleme de comportament și i s-a scăzut nota la purtare. A făcut și câteva ședințe de consiliere psihologică, dar a renunțat.

Marți, 30 ianuarie, mamele veniseră la școală să depună plângere împotriva băiatului care le-ar fi lovit copiii. Când au plecat de la secretariat, s-au întâlnit cu el pe hol. L-au luat la întrebări și, pentru că acesta le-ar fi spus că cei doi meritau bătaia, s-au enervat și au început să-l lovească.

Femeile au fost oprite de profesoara de sport și de un paznic, apoi scoase din școală. Copilul bătut a fost expertizat medico-legal. Mama băiatului spune că va face plângere și că nu este singurul abuz comis asupra copiilor ei la școală.

Mama băiatului ar fi și ea cunoscută pentru violență. A bătut un gardian din şcoală în urmă cu câţiva ani, pentru că ar fi avut un comportament inadecvat față de fiica ei. Tatăl băiatului lovit este sirian. Cei doi sunt în proces de divorț.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate