Constanța

Chițac, mesaj către constănțenii care nu l-au votat: „Nu mor caii când vor câinii”

Scris de 
 pe data 
17 iunie, 2024

Primarul Vergil Chițac le-a transmis constănțenilor care nu l-au votat la alegerile din 9 iunie că „nu mor caii când vor câinii”, folosindu-se de o istorioară așa-zis personală.

„Ați văzut, domnule amiral, că nu mor caii când vor câinii? M-a sunat un fost coleg de armată și acesta a fost primul lucru pe care mi l-a spus. Un lucru la care nu m-am gândit foarte serios până acum, dar perfect adevărat.

Oraș căpușat de grupuri de interese toxice timp de 30 de ani, Constanța a rămas în picioare.

A trecut printr-o pandemie teribilă și nu s-a oprit. Au urmat crize serioase, energetice și financiare, și a continuat să meargă înainte.

L-am răscolit pe de-a-ntregul în timpul reparațiilor capitale și nu s-a dărâmat. A fost traversat de cele mai mari furtuni tropicale din ultima sută de ani și nu a căzut. Atacat sistematic și sabotat din interior, orașul a rezistat.

În urmă cu câteva zile, Constanța a ales, din nou, să meargă înainte. Să nu cadă. Să aibă încredere. Să continue. Are dreptate bătrânul militar: „Nu mor caii când vor câinii”!, a scris primarul Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook după ce a fost reales pentru un nou mandat de edil al Constanței.

Actualitate