Protestul este anunțat pentru ziua de sâmbătă, 26 martie, de la ora 12.00, în fața Primăriei Constanța.
O să cer avizare din partea Primăriei Constanța pentru un protest (…) să ne întâlnim cu acei constănțeni, cu cei care vreți să arătați Primăriei că vă pasă ce se întâmplă cu Spitalul de Boli Infecțioase și că oamenii aceștia nu sunt singuri și că avem nevoie de ei. Vocile lor, alături de ale noastre trebuie să fie auzite. Să ne întâlnim în fața Primăriei”, a transmis Emil Tatu, în cadrul emisiunii „Între alb și negru“.

Click AICI pentru a confirma participarea la protest pe Facebook.

Amintim că primarul Vergil Chițac lansase în spațiul public două termene pentru redeschiderea unității: 15 decembrie și 28 februarie. Niciunul nu a fost respectat. Recent, prefectul Silviu Iulian Coșa a anunțat că lucrările la SCBI s-au împotmolit după ce societatea comercială ce ar fi trebuit să finalizeze instalația electrică nu a mai semnat contractul.

Primăria Constanța evită să comunice pe acest subiect. În puținele ocazii în care a vorbit despre situația de la SCBI, primarul Chițac a declarat că nu înţelege „de ce atâta supărare că nu s-a redeschis?“. Mai mult, edilul chiar a susținut că „s-au ţesut foarte multe poveşti și foarte multe dezinformări. Am fost cumva criticat că n-am ieşit să comunic, dar eu sunt adeptul… Să mă concentrez pe rezultate și comunicarea am lăsat-o aşa, ca o anexă“. Citește AICI

.

(Visited 207 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.