Concertul va avea loc în Biserica Sfântul Mina (parcul Tăbăcărie), începând cu ora 18. Intrarea este liberă, însă, accesul se va face doar în limita spațiului disponibil. Evenimentul este unul caritabil, iar constănțenii care vor să doneze, în mod special pentru edificarea Asezamantului social “Sf. Cuv. “Arsenie cel Mare ” de la Techirghiol, vor avea la dispoziție o urnă special amenajată.

„Facem o traditie din frumosul concert de Craciun in interpretarea “Coralei Armonia” in data de 23 decembrie, ora 18:00.
🎄Intrarea este liberă in limita spațiului disponibil.

🎄Concertul este unul de suflet, dedicat tuturor enoriașilor care au sustinut si susțin fiecare proiect al Bisericii noastre in mod special, edificarea Asezamantului social “Sf. Cuv. “Arsenie cel Mare ” de la Techirghiol.

🎄La iesirea din Biserică va exista o urnă unde fiecare din dumneavoastră care veti participa la acest concert veti putea contribui benevol la construirea Asezamantului menționat mai sus.

🎄Va așteptăm la această bucurie de Craciun, cadoul de suflet pentru fiecare, din partea Bisericii noastre sau altfel spus, nu este Craciun fără Armonia!

Nu uitați 23 Decembrie ora 18:00.

🎥 Evenimentul va fi transmis in direct pe pagina Bisericii Sfantul Mina si pe pagina Arhiepiscopiei Tomisului.”, spun organizatorii evenimentului.

 

(Visited 253 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.