Constanța

Cum l-a trezit Mitroi pe Chițac la realitate și a crescut limita de viteză între Constanța și Valu de la 50 la 70 km/h

Scris de 
 pe data 
20 februarie, 2024

Între Constanța și localitatea Valu lui Traian se va circula cu o viteză maximă de 70 km/h, după ce Primăria Constanța instituise, săptămâna trecută, limita de deplasare la 50 km/h.

Primăria Constanța s-a răzgândit după ce primarul din Valu, Florin Mitroi, a notificat insitituția constănțeană să revină asupra deciziei aberante care a înfuriat conducătorii auto.

„Primăria Constanța și Inspectoratul Județean de Poliție Constanța au găsit o cale comună în beneficiul conducătorilor auto pentru fluidizarea traficului rutier pe tronsonul de drum delimitat de strada Crețoiu și bulevardul I.C. Brătianu, nr. 284 A(sens giratoriu). Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța a avizat favorabil schimbarea vitezei de deplasare spre/dinspre Valu lui Traian de la 50 la 70 de km/h în data de 20 februarie 2024”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Constanța.

Mai mult decât atât, Primăria Constanța spune că ea a solicitat încă de la preluarea în administrare a acestui sector de drum intens circulat ca viteza de deplasare să fie de 70 de km/h, dar, în scopul prevenirii accidentelor rutiere, solicitarea nu a primit aviz favorabil din partea Serviciului Rutier.

Actualitate