La 56 de ani ai săi, Liviu Dragnea are iubită cu 30 de ani mai tânără. Asta e familia tradițională a lui Dragnea? Înseamnă că burlacii de 30-40 de ani nu trebuie să dispere de teama singurătății. Probabil că nu s-a născut încă, la propriu, viitoarea lor nevastă sau iubită.

„Vrem să facem un miting foarte mare pentru a ne arăta sprijinul nostru pentru familia tradiţională. E un lucru în care eu cred foarte mult. Este vorba de un subiect de o profunzime uriaşă pentru societatea românească. PSD, în ansamblu, susţine lucrul acesta şi nu este neapărat un miting exclusiv al PSD, ci este un miting făcut pentru a arăta sprijinul nostru pentru asta. Am vorbit deja cu colegii mei, suntem în organizare, urmează să stabilim data şi locaţia. Nu este foarte uşor să găseşti în Bucureşti un loc pentru un miting foarte mare.

În acelaşi timp, trebuie să stabilim data, pentru că trebuie să vedem totuşi ce se întâmplă cu modificarea legii referendumului. Am înţeles, nu ştiu dacă informaţia e reală, că preşedintele vrea să atace legea la CCR legea respectivă, deci se tot întârzie. Deci, în funcţie de ceea ce se va întâmpla în plan legislativ, o să decidem şi noi data acestui miting„, a afirmat Dragnea, la Antena 3.

Așadar, Dragnea sprijină familia tradițională. Probabil cea în care bărbații prevăzători trebuie să-și caute viitoarea nevastă la grădiniță sau pe holurile maternităților, cea în care familia se reîmprospătează o dată la 30 de ani cu puiet de pe băncile liceelor.  Și fiindcă tot suntem la capitolul ăsta, mi s-a părut genială gluma care a tot circulat pe facebook: „Când vrea să mai stea o zi în plus cu iubita lui acasă, Dragnea o pune pe Gabi Firea să închidă școlile!”.

Liviu Dragnea, acesta este omul care se pozează în apărătorul familiei tradiționale!

 

(Visited 408 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.