Înainte de începerea ședinței, programată pentru ora 11:30, primarul general al Capitalei și vicepreședinte al PSD, Gabriela Firea a susținut că nu crede că va fi pusă problema excluderii vreunui membru din partid, chiar dacă vineri aceasta cerea demisia lui Dragnea.

Dacă pentru delict de opinie poți fi exclus, noi ne ducem crucea, dar nu cred că se pune problema. Nu am făcut altceva decât am afirmat că în paralel cu această luptă extrem de corectă împotriva abuzurilor din justiție trebuie să ne ducem la îndeplinire angajamentele”, a spus Firea.

De asemenea, primarul Capitalei a infirmat suspiciunea potrivit căreia opiniile sale ar fi fost alimentate de o alianță cu președintele țării, Klaus Iohannis.

Nu am vorbit cu domnul Iohannis nici în campania din alegerile prezidențiale, nici acum. Chiar dacă am fi avut ocazia să dialogăm, cu siguranță mesajul meu nu va fi să ne unim forțele în mod distructiv. (…) Dacă încă mai crede cineva că l-am avut în spate pe Iohannis sau serviciile… nu aș vrea să cred că am vorbit degeaba. Știu că e mai greu să crezi că cineva vorbește în numele unor principii”, a mai precizat primarul Capitalei.

Conform news.ro, principala temă a şedinţei de astăzi este referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie, care va avea loc în intervalul 6-7 octombrie.

 

(Visited 95 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.