Constanța

În atenția șoferilor! Evitați mâine deplasarea pe b-dele Tomis și Lăpușeanu, 1 Mai și Ferdinand, Aurel Vlaicu și Mamaia și mai toate străzile din oraș

Scris de 
 pe data 
10 iulie, 2023

Primăria Constanța informează conducătorii auto că mâine ar trebui să evite deplasarea pe bulevardele Tomis și Lăpușneanu în condițiile în care se vor executa lucrări de asfaltare în intersecția de la Dacia și toată zona se va transforma într-un imens blocaj.

„Marți, 11 iulie a.c, echipele de muncitori vor interveni cu utilaje pentru asfaltarea intersecției de la Dacia. Din acest motiv, pe sectorul de drum menționat, traficul va fi restrictionat parțial,  pe câte un sens de mers.  Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în comunicatul Primăriei Constanța.

În paralel cu aceste intervenții, se va lucra în continuare pe b-dul 1 Mai, unde, de asemenea, se execută lucrări de asfaltare pe mai multe sectoare de drum, dar și pe b-dul Ferdinand unde s-a decopertat și urmează a se turna covor asfaltic.

Nici nu mai contează însă numele străzilor cu lucrări în condițiile în care tot orașul este un imens ambuteiaj de mai bine de 3 ani.

Actualitate