Actualitate Social

Informare RAJA. Apa va fi oprită în mai multe zone din orașul Ovidiu

Scris de 
 pe data 
16 octombrie, 2023

RAJA SA informează că pentru executarea lucrărilor de conectare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat de distribuție din orașul Ovidiu, județul Constanța, va fi sistată furnizarea apei din noaptea de miercuri – 18 octombrie 2023, ora 22.00, până joi – 19 octombrie 2023, ora 10.00.

Potrivit reprezentanților RAJA, vor fi afectați de lipsa apei abonații din localitatea Ovidiu – partea dreaptă, sens de mers Constanța – Lumina, blocurile ANL și Fabrica de Ciocolată.

„Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL 22: “Rețele apă Ovidiu, Cumpăna, Poiana. Aducțiuni Ovidiu, Poiana. Rețele de canalizare Ovidiu, Cumpăna, Poiana” în valoare de aproximativ 70 milioane lei. Obiectiv: Reabilitare conducte de aducțiune – supratraversare pod Canal Dunăre Marea Neagră“, a RAJA SA.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.“, a mai transmis reprezentanții RAJA SA.

Actualitate