Social

Îți dorești o carieră de bugetar? Zeci de posturi disponibile la Primăria Constanța și la alte instituții publice

În acest moment, în județul Constanța, sunt vacante peste 40 de locuri de muncă la stat. Cele mai multe posturi disponibile se află în cadrul primăriilor și al instituțiilor de învățământ.

Scris de 
 pe data 
16 iulie, 2018

Astfel,  la Primăria Constanța, sunt libere patru posturi de inspector și alte două de consilier juridic, două posturi de consilier juridic superior, un post șef serviciu în cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța și un post șef birou II în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială.

De asemenea, sunt vacante trei posturi la Primăria comunei Târgușor (un post șef serviciu și două posturi de muncitor), un post șef birou la Primăria comunei Limanu și un post de inspector de specialitatea în cadrul Primăriei comunei Corbu.

Totodată, cei care îndeplinesc condițiile de angajare își pot depune candidatura pentru ocuparea unui post de pedagog școlar (disponibil în cadrul Colegiului Tehnic „Tomis” Constanța),  documentarist (Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța), cercetător științific (Centrul de Cercetare Științifică pentru Forțele Navale), șef secție (Muzeul Național al Marinei Române Constanța), economist I (Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța), sau expert extern (Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța).

În același timp, sunt vacante 15 posturi contractuale permanente în cadrul Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, și alte trei în cadrul Spitalului Clinic de Pneumofiziologie Constanța, precum și patru posturi pentru învățământ preșcolar în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Comenius” din Constanța.

Nu în ultimul rând, la Colegiul Tehnic „Tomis” din Constanța este disponibil un post de muncitor întreținere, iar în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială Constanța, un post de spălătoreasă.

 

Actualitate