Făgădău, care este și președintele Organizației Municipale Constața a PSD, le mulțumește „constănțenilor și tuturor românilor care au ieșit într-un număr mare la vot și au arătat lumii întregi că România este o țară liberă și democratică.“

Regret faptul că au existat români care au stat ore întregi la cozi pentru a vota sau care nu au putut vota, este evident că trebuie schimbat modul de organizare al alegerilor.

Îi felicit sincer pe câștigătorii acestor alegeri și le doresc să nu își dezamăgească susținătorii.

Le urez succes tuturor europarlamentarilor aleși să reprezinte România și îmi exprim speranța că vor reuși să o facă cunoscută și pentru lucrurile bune și pentru oamenii frumoși ai acestei țări europene.

Le mulțumesc membrilor și simpatizanților Partidului Social Democrat pentru munca depusă și consider că rezultatul acestor alegeri reprezintă pentru noi o experiență din care învățăm să fim mai buni și mai apropiați de oameni.“, se arată în comnunicat.

Amintim că în cursul zilei de duminică, în jurul orei 11.15, Constanța de Azi publica în exclusivitate informația că mama primarului Constanței a fost condusă la Secția 2 de Poliție în urma unui incident din cadrul secției de votare 133.

Teodora Făgădău (70 de ani) a încercat să introducă în urna de vot cinci buletine pentru alegerile europarlamentare. Documentele i-ar fi fost înmânate de o persoană din cadrul biroului electoral al secției de votare, care ar fi membru al partidului ALDE. Polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală.

Mama a fost doar victimă colaterală și simt să fac câteva declarații și în calitate de fiu al mame mele mă simt revoltat de ceea ce i s-a întâmplat“, a declarat Făgădău. Detalii AICI.

 

(Visited 1.734 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.