Sănătate

O asistentă medicală (42 ani) din Țăndărei a murit din cauza infecției cu COVID19

O asistentă medicală din Ţăndărei a murit din cauza infecţiei cu noul tip de coronavirus.

Scris de 
 pe data 
14 aprilie, 2020

O asistentă medicală din Ţăndărei a murit din cauza infecţiei cu noul tip de coronavirus. Femeia avea 42 de ani şi a primit diagnosticul de COVID-19 în data de 2 aprilie, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Din primele informaţii asistenta medicală din Ţăndărei a decedat în data de 13 aprilie. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată COVID 19 în data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Feteşti unde a fost şi internată”, arată sursa citată.

Ulterior aflării diagnosticului, în 4 aprilie, asistenta a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş”. GCS menţionează că asistenta avea boli cronice preexistente, respectiv diabet zaharat şi dereglări hirmona.

Reamintim că prin Ordonanţa Militară numărul 7 s-a dispus carantinarea oraşului Ţăndărei din judeţul Ialomiţa, după ce mai multe persoane din localitate nu au respectat măsurile impuse prin stare de urgenţă, iar numărul cazurilor de infectare cu coronavirus era în creştere.

Presa a relatat, marţi, că Staţia de Ambulanţă Ţăndărei a fost închisă, după ce trei dintre asistentele care lucrau la acolo au fost testate pozitiv cu COVID-19.

 

Actualitate