Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Un mire nevaccinat nu a putut intra la propria nuntă. Evenimentul a cotinuat fără el
Lifestyle

O mireasă a participat singură la propria nuntă. Mirele, nevaccinat, nu a putut intra în local. A făcut test rapid, dar a ieșit pozitiv

Premieră în România. O nuntă s-a desfășurat în weekendul trecut fără mire, după ce bărbatul, nevaccinat, nu a fost lăsat să intre în restaurant.

Scris de 
 pe data 
22 octombrie, 2021

Un mire nevaccinat nu a putut intra la propria nuntă. Evenimentul a cotinuat fără el. Ginerică a făcut un test PCR rapid, dar surpriză: a ieșit pozitiv, iar DSP l-a băgat în izolare cu câteva ore înainte de dansul mirilor. Pentru a nu anula evenimentul, mireasa a venit singură la… propria nuntă.

Întâmplarea s-a petrecut în Botoșani sâmbăta trecută. Toate detaliile nunţii au fost pregătite în amănunt, mulţi invitaţi veneau chiar din Iaşi şi din alte judeţe ale ţării pentru cea mai importantă zi din viaţa celor doi miri.

Sâmbătă, cei doi mai aveau doar ultimele detalii de pus la punct, însă au primit şi vestea şocantă. Mirele, nevaccinat, a aflat că nu poate intra în restaurant fără certificatul verde. Așa că a făcut un test PCR rapid la o clinică din Botoșani, dar, surpriză: A ieșit pozitiv. DSP Botoșani a fost imediat anunțată de laboratorul de analize, iar ginerică plasat în izolare pentru 14 zile la domiciliu.

 „Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor, informează www.monitorulbt.ro.

În această situație, cuplul avea doar două variante să anuleze nunta cu câteva ore înainte sau să meargă mai departe cu evenimentul, dar doar cu mireasa prezentă la propria nuntă. Au ales cea de-a doua variantă, așa că nunta s-a desfășurat fără ginerică.

Dansul mirilor a fost între mireasă şi tatăl ei, care a trebuit să îşi substituie ginerele

Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo.

Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat, pentru Monitorul de Botoșani, medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

Actualitate